Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

NHL kom inn i finalen, Vegas Golden Knights og New York Islanders ble eliminert i semifinalen igjen, Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens kom inn i finalen. Tampa Bay Lightning og New York Islanders konkurrerte i syv kamper, og vinneren ble avgjort i den siste kampen. Denne sesongen kom Tampa Bay Lightning inn i finalen igjen, og lagets ytelse skuffet ikke fansen. Tampa Bay Lightning drakt utarbeidet av fansen i fjor, i år kan de endelig komme til scenen for å støtte favorittspillee sine.

Montreal Canadiens har gått inn i finalen igjen etter mange år, og kanadiske fans er veldig begeistret. Publikum forventet ikke at Montreal Canadiens, som gikk videre til sluttspillet på fjerdeplass i Northe League, kom seg til finalen. Toronto Maple Leafs presterte veldig bra i begynnelsen av sesongen, og kanadiske fans har alltid trodd at dette laget kan omskrive nasjonalhistorien. I år har mange kanadiske fans en anelse om at et lag i landet deres kommer videre til finalen. Det kanadiske laget har ikke gått videre til NHL-finalen på mange år. Denne sesongen vil Montreal Canadiens drakt slå rekorden og dukke opp igjen i finalen.

Opprinnelsen til ishockey er Canada, men dessverre har styrken til ishockey i USA langt overgått dem de siste ti årene. Montreal Canadiens er laget som har vunnet flest Stanley Cup i NHL-ligaen. De representerer også det kanadiske folks konsept med ishockey. De to lagene i sesongens finale representerer de forskjellige utmerkelsene fra begge sider. Hvem vinner den endelige seieren?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 187 تاريخ : شنبه 5 تير 1400 ساعت: 13:25

Det mest spennende spillet i NHL-sluttspillet denne sesongen dukket opp. Tampa Bay Lightning beseiret New York Islanders 8-0. Det var mange kamper mellom spillee fra begge sider under hele kampen. New York Islanders valgte å skifte keeper halvveis i kampen, men dessverre klarte de likevel ikke å blokkere det sprø målet til Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning presterte nok en gang godt i hjemmekampen. Laget scoret tre mål i første kvartal av kampen. Etter at New York Islanders spilte dette spillet, falt spillee i laget i en sammenbruddstilstand, og de scoret ikke noen mål gjennom hele spillet.

Denne sesongen bidro tillegget til Tampa Bay Lightning-kaptein Steven Stamkos til lagets mer stabile styrke. Hans skyteknikk for langdistanse fungerte nok en gang i dette spillet og scoret to mål. Brayden Points opptreden i sluttspillet denne sesongen vant begeistret applaus fra publikum. Nå bruker flere og flere fans Tampa Bay Lightning drakt nr. 71 for å støtte ham på stedet. Brayden Point scoret den åttende påfølgende scoringsrekorden i sluttspillet, og han ble en annen kjent spiller i Tampa Bay Lightning.

New York Islanders tapte til slutt spillet og mistet sin gentlemanale oppførsel. De ødela motstandee i siste øyeblikk av kampen. Til slutt var det en tilstand der to spillergrupper dro hockey trøye sine og slo hverandre, og flere hjelmer på begge sider falt på bakken. Total score for New York Islanders og Tampa Bay Lightning er 2-3. De to sidene har ennå ikke bestemt seieren eller nederlaget. Dessverre er den mentale tilstanden til New York Islanders-spillee åpenbart ikke god.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 173 تاريخ : چهارشنبه 2 تير 1400 ساعت: 13:31